dinsdag 10 september 2024

Kom naar het Van A naar B Festival op 10 oktober!

Om te reageren op de dringende behoefte aan goed opgeleide arbeidskrachten in Noord-Holland Noord, hebben diverse samenwerkende partijen zich verenigd. Met een gezamenlijke missie om werknemers in de regio te behouden en de mogelijkheden op het gebied van onderwijs en werk te vergroten, wordt op 10 oktober 2024 het Van A naar B Festival georganiseerd. Dit festival biedt een uitgelezen kans om mensen bewust te maken van de mogelijkheden en hen te ondersteunen in hun professionele groei.

Het Van A naar B Festival richt zich op werk en opleidingen in sectoren zoals Transport & Logistiek, Horeca, Facilitaire Dienstverlening, Kinderopvang/Onderwijs, Metaaltechniek & Mechatronica , Installatie & Elektrotechniek, Bouw en Infra en de Groensector. Dit is dé plek om te ontdekken welke mogelijkheden er voor jou zijn. Je maakt hier kennis met potentiële werkgevers uit diverse branches, vindt er stages, vacatures en ontdekt de vele opleidingsmogelijkheden

Activiteiten

Op de Dudokweg in Heerhugowaard vind je naast alle deelnemende bedrijven ook een breed scala aan activiteiten. Probeer de vrachtwagensimulator, test je vaardigheden in een lassimulator, woon demonstraties bij, doe mee aan diverse prijsvragen en geniet van de snacks van de foodtrucks. Daarnaast kun je kennismaken met de nieuwste innovaties en zijn er volop interactieve activiteiten waar je aan kunt deelnemen, zoals het lostollen van een vrachtwagenband of het maken van een mocktail. Voor de avonturiers zijn er uitdagende codes om te kraken waarmee je een goed gevulde goodiebag kunt verdienen!

Voor scholen

Het is mogelijk voor scholen om klassen aan te melden voor het festival. Je kunt een tijdsslot aangeven wanneer je met je klas wilt komen. Een tijdsblok op het festival is 2 uur waarin de leerlingen kunnen rondkijken, meedoen aan activiteiten, een lekkere versnapering krijgen en kans maken op een mooie prijzen. De klas wordt desgewenst opgehaald met een bus en na afloop weer veilig terug naar school gebracht.

www.abfestival.nl

Ga voor aanmelden en meer informatie naar de website: www.abfestival.nl.
Het festival is op 10 oktober 2024, van 10.00 tot 20.00 uur. Je geeft je op voor een tijdsblok. Het evenement vindt plaats op de Dudokweg in Heerhugowaard en is op loopafstand van het NS-station.

Organisatie

Het van A naar B festival wordt georganiseerd door Logmotion, RPAnhn, Werkgevers Servicepunt Noord-Holland Noord, EntreeNH, Blosse, ESPEQ, Tetrix, SPG-NHN, IW, Talland College, Bed & Business en groenbedrijven.

Meer nieuws