woensdag 12 juli 2023

De Kopcast NHN: psychische kwetsbaarheid en werk in Noord-Holland Noord

Integer vehicula fringilla velit, at iaculis dolor imperdiet vel. Nulla nulla justo, posuere id ultricies non, feugiat et nisi. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Projectgroep Hoofdzaak Werk introduceert ‘De Kopcast NHN: psychische kwetsbaarheid en werk in Noord-Holland Noord’. Deze podcastserie gaat over dingen die zich afspelen tussen onze oren en de relatie daarvan met werk. Hoe beïnvloedt een psychische kwetsbaarheid de zoektocht naar werk? En hoe kan iedereen naar vermogen meedoen op het werk? Deze en andere vragen worden de komende maanden in de studio van GGZ NHN opgenomen voor deze serie.

Doel podcastserie

Het doel is om het bewustzijn over psychische kwetsbaarheden te vergroten voor werkgevers, werkzoekenden, werknemers, hulpverleners en naasten. Elke uitzending zit een ervaringsdeskundige aan tafel die uit eigen ervaring vertelt over de relatie tussen psychische kwetsbaarheid en werk of de zoektocht naar werk. Enkele voorbeelden van de psychische kwetsbaarheden die we in deze serie zullen tegenkomen zijn: psychoses, burn-out klachten, suïcidaliteit en overspannenheid. Er wordt samen op zoek gegaan naar antwoorden op de vraag wat helpend kan zijn voor jezelf of een ander als je merkt dat iemand te maken krijgt met een psychische kwetsbaarheid.

Benieuwd naar meer info? Kijk de introvideo via onderstaande link:

Meer nieuws