maandag 03 juni 2024

Save the date: Van A naar B festival op 10 oktober 2024!

Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, een carrière switch overwegen of gewoon nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden: op 10 oktober 2024 is het Van A naar B festival in Heerhugowaard!

Op deze dag slaan Logmotion, RPAnhn, Werkgevers Servicepunt Noord-Holland Noord, EntreeNH, ESPEQ, Tetrix, SPG, IW, Bed & Business en diverse groenbedrijven de handen ineen voor een inspirerend evenement. Dit festival is gericht op het ontdekken van carrièremogelijkheden en opleidingen in Transport & Logistiek, Techniek, Horeca, Facilitaire Dienstverlening en de Groensector.

Wat kun je verwachten?

  • Netwerken: Maak kennis met professionals en potentiële werkgevers.
  • Carrièremogelijkheden: Ontdek welke interessante banen en bij- en omscholingsmogelijkheden er voor jou zijn.
  • Workshops en Presentaties: Doe mee aan inspirerende workshops en luister naar boeiende sprekers uit de praktijk.
  • Activiteiten voor VMBO-leerlingen: Er is van alles te doen zoals een vrachtwagensimulator, foodtrucks, een live zanger, en transportwagens zijn aanwezig. Men kan zelfs een goodiebag verdienen door mee te doen aan bepaalde activiteiten.

Waarom mag je dit niet missen?

Dit is de kans om direct in contact te komen met bedrijven en instellingen die talenten waarderen. Door deel te nemen aan het Van A naar B festival krijgt men de kans om de toekomst een nieuwe richting te geven en bij te dragen aan een sterke, stabiele en innovatieve gemeenschap.

Houd de datum vrij en mis het niet! Meer informatie volgt binnenkort.

Meer nieuws