zondag 23 juli 2023

Uitnodiging RPAnhn Congres in Theater de Kampanje

We hebben je nodig.
“De arbeidsmarkt is op”, zegt Bart Götte, hoofddocent The Future of Work aan de UvA Academy. “We vissen met z’n allen in een vijver die leeg is. De vraag is hoeveel uur we met elkaar nog beschikbaar hebben om te werken. En waar we in die beperkte tijd voor willen werken.” Het antwoord…?

Voor dat antwoord hebben we jouw aanwezigheid nodig. Want dat antwoord, daar gaan we ons met zijn allen in verdiepen op woensdag 1 november aanstaande in Theater de Kampanje in Den Helder.

We gaan er samen naar op zoek tijdens het RPAnhn Congres 2023. We gaan samen constructief aan de slag met de veranderende wereld om ons heen en met onze eigen wereld.

Het RPAnhn Congres 2023 is dé start van een gezamenlijke zoektocht naar oplossingen voor de uitdagingen in de arbeidsmarkt in onze regio.
Maar voor die start luisteren we eerst naar de harde werkelijkheid, ons gebracht door Bart Götte, toekomstdenker en strateeg op het snijvlak van psychologie, bedrijfskunde en technologie.
 

Geef je op, wees erbij. Luister, ontmoet, leer en spreek. En neem vooral mee. Want de uitdagingen waar we voor staan in onze regio, zijn groter dan jij denkt. Deze middag is slechts een begin… 

PROGRAMMA:

  • 13:15  Inloop
  • 13:45  Start programma
  • 16:30  Start netwerkborrel
     

LOCATIE:
Theater de Kampanje, Willemsoord 63 in Den Helder

Meer nieuws